Gratis verzending Alleen beschikbaar voor vandaag!
Gratis verzending Alleen beschikbaar voor vandaag!

Ons verhaal

ANCKOR, UW ERVAREN PARTNER VOOR EN DOOR DE TIJD.
Anckor is opgericht in 2018 door Guido en Joost. Het verhaal begon als ambitieuze en ongeduldige studenten Bedrijfskunde en Psychologie, die niet wilden wachten tot later, maar nu wilden bouwen aan de toekomst. Tijd is in ieder mensen leven het meest kostbare bezit, tijd is iets dat Anckor altijd bij zich draagt.

Tijdens onze studie hebben onze achtergronden Bedrijfskunde en Psychologie het DNA van Anckor gevormd. Bouwen aan een sterk, betrouwbaar en gezond bedrijf dat mensen voorziet van producten die het welzijn, geluk en zelfvertrouwen vergroten. 

We hebben onze passie voor horloges gecombineerd met een sterke overtuiging dat hoogwaardige producten en een stralend uiterlijk voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom is onze missie eenvoudig: "Om mensen te helpen er goed uit te zien en hun meest waardevolle bezit bij te houden: hun tijd."

Sinds onze lancering hebben we ons best gedaan om het gewone buitengewoon te maken en het alledaagse tijdloos te maken. 


SERVICE, OP IEDER UUR VAN DE DAG.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ons ervaren en betrokken team staat dagelijks voor jou klaar met de service die je van ons mag verwachten. Ervaar onze zorgeloze service op ieder uur van de dag.

KWALITEIT, DOOR DE JAREN HEEN.
Vanaf de start van Anckor, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een collectie horloges die niet alleen tijdloos ogen maar ook tijdloos zijn. Hoogwaardige materialen, precieze uurwerken en een klassiek & tijdloos design. Kortom, horloges voor iedere gelegenheid. Ontdek de wereld van Anckor op onze socialmedia pagina's

BEDRIJFSINFORMATIE
Anckor staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer
75488264 en is gevestigd in Nederland. Het ontvangen van ons BTW-nummer is op aanvraag mogelijk