Gratis verzending Alleen beschikbaar voor vandaag!
Gratis verzending Alleen beschikbaar voor vandaag!

Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Anckor wil uiteraard dat je tevreden bent met de artikelen die je bij ons koopt. Mocht je daarom niet tevreden zijn met een artikel, dan heb je bij Anckor 14 dagen de tijd om aan te geven dat je jouw artikel wil retourneren. Wanneer je aangegeven hebt dat je jouw artikel wilt retourneren, heb je nog 14 dagen de tijd om het retour te sturen naar Anckor.

Wanneer de bestelde producten niet aan jouw verwachtingen voldoen of je hebt bijvoorbeeld een verkeerd product besteld, dan kun je gebruik maken van de 14 werkdagen om aan te geven dat je het bestelde product wil retourneren. De 14 werkdagen gaan in op de werkdag na de ontvangst van het product van Acnkor. Daarna heb je nog een keer 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Om misverstanden te voorkomen bewaar je voor de zekerheid het track and trace nummer van jouw retourzending.

De product(en) kunnen alleen gefrankeerd geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden verpakking, retour gestuurd wordt aan Anckor met daarbij onderstaand retourformulier. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Voldoet jouw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten, binnen 14 dagen retour op jouw bankrekening. Voor meer informatie kun je contact opnemen ; stuur een email naar info@anckor.nl en wij garanderen je een snelle reactie. 

Print onderstaand formulier en stuur dit mee.

 Retourformulier